Program

Konferencier - Scenen

Anders Mundelin

På scenen, kan du opleve The Company Show, som gør møder og arrangementer mere underholdende, anderledes fællesoplevelse rigere og de vigtigste budskaber uforglemmelige.

Inspirationen kommer helt ærligt fra de amerikanske "Late Night Shows", som i store træk er skåret over den samme model. 

Den oplagte vært, binder showet, indslag og samtaler sammen. En kapelmester, der sætter takten for den gode stemning. Et stemnings- og atmosfærefuldt studie – alt sammen indrammet af en levende produktion med præsentationer og live-kamera på storskærm.

Foto: Just Human
Foto: Just Human
Kl. 10.00 - 10.45 - Scenen

Chris MacDonald

Koden til præstation og trivsel

Oplev en af Danmarks største foredragsholdere, Top-motivator og inspirator. Med hans humor og sin autentiske personlighed kan du opleve grin med plads til selvrefleksion, og så er det en oplevelse du sent vil glemme. 

Det er en tankevækkende rejse ind i den videnskabelige verden bag præstation og trivsel. Et foredrag, der vil føre dig gennem videnskabens største opdagelser og udstyre dig med de redskaber, der ligger bag at have det godt – og at præstere godt.

 

Kl. 11.00 - 11.45 - Scenen

Helen Eriksen

Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare

Oplev foredragsholder Helen Eriksen, der giver sine tilhørere konkrete værktøjer, vilje og lyst til forandring. Helen Eriksens foredrag er intense, jordnære og visionære – og uden løftede pegefingre. Deltagerne går fra foredragene med mere energi, end de kommer med. Trivselsniveauet får et løft, og det samme gør forståelsen for egen og andres adfærd.

Kl. 13.00 - 14.00 - Scenen

Den gratis hjælp du ikke kendte til

Peter Dyhr Andreassen MeetDenmark – Hvad kan man bruge dem til?

Morten Olstrup Hybridmøder – Hvilke værktøjer har vi, I gratis kan bruge?

Kent Kordt Virtuelle siteinspections – Hvad, hvordan og hvorfor?

Cathrine Seidel Tvede Sikkerhed og sundhed i møder – Har vi en international fordel her?

Morten Krogsgaard Incentiv – Inddragelse af oplevelser i jeres møder