Program

I de 2 lounges Teknikken og Mennesket, kan du høre om, hvordan vi bruger teknikken til indlæring,  kreativitet og ønsket om stadig udvikling. 

Mennesker vil generelt gerne lære nyt, udvikle sig og udfordres, men hvordan gør man det på en underholdende og inspirerende måde?

Kl. 10.30 - 10.50 - Lounge Mennesket

High Performance som menneske og team

Hvad er det, der gør, at vi samarbejder bedre med nogle end andre? Hvordan styrker vi samarbejdet i et team og hvad er det optimale team?

Henrik Møller fortæller om sine erfaringer med samarbejde blandt mennesker og giver os den nyeste viden og værktøjer fra området. Han opfordrer til, at vi dropper stoltheden og viser sårbarhed på arbejdspladsen.

Hverken strategi, økonomi eller teknologi kan bære vækst alene. Mennesker er, og bliver ved med at være et afgørende led i målet på virksomhedens vækst og succes. Tillid, gode relationer og et positivt gruppepres er grundlaget for succes i alle organisationer. 

V/ Henrik Møller, Team Training manager & Partner CoastZone

Kl. 11.30 - 12.00 - Lounge Teknikken

Oplev i morgen i dag - Tidens trends for teknologi

Hold møder på bunden af havet, oplev events med intelligente robotter eller prøv det hele på samme tid. Fremtidens teknologier har fuldt fart på, og har en masse muligheder at byde på. David Guldager har fat i spåkuglen og vil fortælle meget mere om tidens kommende tendenser på markedet. Kom og bliv inspireret til nutidens og fremtidens potentiale, der kan tilbyde intelligente arbejdspladser, der kender dig bedre end nogen anden. Hør om muligheden for at dykke ned i virtual reality og bliv klogere på udviklingen inden for kunstig intelligens.

V/ David Guldager, vært på TV2 og tech-ekspert

Kl. 12.15 - 13.00 - Lounge Mennesket

Hjernelammelse - den digitale udfordring

"Multitasking er den mest effektive måde at reducere din hjernes kapacitet, mens du øger dit stressniveau,” lyder det fra hjerneforskningen. Vores konstante online eksistens med krævende sociale medier og evige digitale afbrydelser laver om på vores – og vores børns – hjerner. De fysiologiske forandringer gør os mindre effektive, mindre kreative og dårligere til at tænke dybt.

Fremtidens vindere bliver dem, der midt i det digitale kaos evner at styre deres opmærksomhed, regulere deres følelser og kontrollere deres motivation. Hør hvordan du bliver én af dem.

V/ Lone Frank, Videnskabsjournalist og forfatter 

 

Kl. 13.00 Pause i programmet

Kl. 13.40 - 14.00 - Lounge Teknikken

Hvordan kommer vi til at interagere med den digitale verden i fremtiden?

"Blurred Reality" er et udtryk for fremtidens kombination af teknologier som Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) og Virtual- samt Augmented Reality (VR/AR). Disse 3 teknologier bliver grundstenene i fremtidens internet og måden vi interagerer med den digitale verden på. Vi vil alle have personlige assistenter (AI). Alle vores ting og gøremål vil blive overvåget (IoT) og vi vil ikke længere være afhængige af skærme til at få adgang til internettet, men derimod have det med os over alt (VR/AR).

Oplægget giver dig et indblik i hvordan den futuristiske verden kommer til at se ud. Hvordan kommer det til at påvirke vores liv og vores kultur? Hvordan kommer det til at påvirke måden vi arbejder og går i skole på? 

V/ Jonathan Komang-Sønderbek,  Business Developer, Khora

 

Kl. 15.00 - 15.45 - Lounge Mennesket

Arctic Challenge – På telttur i minus 32 grader

Lars Brygmann har spillet et hav af roller på både tv, film og teater og er en mand med mange facetter. På Meeting Live Vest fortæller han om sin ekspedition til Nordøstgrønland sammen med 9 krigsveteraner med forskellige handicaps. Det er en gribende og humoristisk fortælling om at have viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. 

Lars og 2 fotografer var med for at dokumentere turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten

V/ Lars Brygmann, Skuespiller

Hovedsponsorer