Sponsorer

 

Sponsormuligheder
Bliv sponsor, hvis du vil have ekstra synlighed på messen.

Kontakt Projektleder Mette Aarup, hvis du ønsker at høre mere om sponsormuligheder for Meeting Live Vest 2021 på maa@kursuslex.dk for at høre mere.

The Company Show 

The Company Show deltager Meeting Live Vest - Selv de bedste intentioner, de bedste nyheder - eller for den sags skyld de værste - når ikke modtagerne uden en perfektioneret formidling. Og det er, hvad du får med The Company Show. Knivskarpt - tilpasset målgruppen og lige i øjet!

Læs mere om The Company Show

Attendwise

Attendwise er et softwarefirma, som står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Til Møde & Eventmessen vil platformen anvendes til håndtering af registreringer, check-in & check-out scanning og onsite print af navneskilte.

På appen kan udstillerne samle deres leads, og besøgende kan danne personligt program og besøgsliste. Altså anvender arrangører, deltagere og udstillere samme system. De tilbyder også matchmaking værktøj og processtyringsværktøj.

Læs mere om Attendwise

 

Vikingbus

VIKINGBUS er et landsdækkende busselskab – en fusion mellem 17 kendte danske operatører med en masse historie og stærke værdier.  Det er et 100% danskejet busselskab, der leverer buskørsel i hele Danmark fra deres baser i alle dele af landet. VIKINGBUS har et stort udvalg af turistbusser og minibusser i alle størrelser, med fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om Vikingbus

Samarbejdspartnere