Sponsorer

 

Sponsormuligheder
Bliv sponsor, hvis du vil have ekstra synlighed på messen.

Kontakt Projektleder Mette Aarup, hvis du ønsker at høre mere om sponsormuligheder for Meeting Live Vest 2021 på maa@kursuslex.dk for at høre mere.

The Company Show 

The Company Show deltager Meeting Live Vest - Selv de bedste intentioner, de bedste nyheder - eller for den sags skyld de værste - når ikke modtagerne uden en perfektioneret formidling. Og det er, hvad du får med The Company Show. Knivskarpt - tilpasset målgruppen og lige i øjet!

Læs mere om The Company Show

Attendwise

Attendwise er et softwarefirma, som står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Til Møde & Eventmessen vil platformen anvendes til håndtering af registreringer, check-in & check-out scanning og onsite print af navneskilte.

På appen kan udstillerne samle deres leads, og besøgende kan danne personligt program og besøgsliste. Altså anvender arrangører, deltagere og udstillere samme system. De tilbyder også matchmaking værktøj og processtyringsværktøj.

Læs mere om Attendwise

 

Vikingbus

VIKINGBUS er et landsdækkende busselskab – en fusion mellem 17 kendte danske operatører med en masse historie og stærke værdier.  Det er et 100% danskejet busselskab, der leverer buskørsel i hele Danmark fra deres baser i alle dele af landet. VIKINGBUS har et stort udvalg af turistbusser og minibusser i alle størrelser, med fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om Vikingbus

Live Event

Event virksomheden Live Event har stort branchekendskab og erfaring indenfor afvikling af reklameeventårene og er selvforsynende inden for lyd, lys og AV med en høj standard inden for udstyr og produktion. På Meeting Live Vest vil Live Event sørge for sceneopsætning samt udstyr på messen.

Læs mere om Live Event

 

Slow Forest Coffee

Slow Forest Coffee vil på Meeting Live Vest, tilbyde god og bæredygtig kaffe og te for udstillere og gæster. Slows mikro-farmerne dyrker kaffen i de laotiske skove, hvor kaffen gror naturligt under forhold, der gavner både kvalitet, klima og levevilkår. De bevarer og genplanter skovene og leverer kaffe i baristakvalitet direkte til virksomheder, der ønsker at vende deres kaffeforbrug fra et, der slider på verden til et, der gavner den.

Læs mere om Slow Forest Coffee

 

Samarbejdspartnere