Sponsorer

MEETING LIVE VEST 2019 er en stor og vigtig begivenhed, som ikke
 kan løbe af stablen uden, at der står et stærkt team af sponsorer og samarbejdspartnere bag. 

Tak til alle som bakker op om MEETING LIVE VEST 2019.

Sponsormuligheder
Bliv sponsor, hvis du vil have ekstra synlighed på messen.

Kontakt Direktør Christian Guldager, hvis du ønsker at høre mere om sponsormuligheder for Meeting Live Vest 2019 på cg@kursuslex.dk for at høre mere.

AV CENTERs udlejningsafdeling står for AV-udstyr, teknik og afvikling af scenerne i loungeområderne på Meeting Live Vest.

Med 5 afdelinger i landet er AV CENTER en landsdækkende samarbejdspartner og leverandør af professionelle AV-løsninger. De tilbyder rådgivning, salg, installation, service, undervisning og udlejning til private og offentlige virksomheder.

AV-Center er din kreative sparringspartner, som giver dig en spændende og nytænkende løsning.

Læs om AV CENTER

 

Fyns Serviceudlejning

Fyns Serviceudlejning er hovedsponsor på Meeting Live Vest og står for møbler samt den overordnede indretning af messen.

Fyns Serviceudlejning er totalleverandør af et kæmpe udvalg af service og udstyr til fester og events. De er eksperter til at rådgive om det rette udstyr til dit arrangement.

Læs om Fyns Service udlejning

 

Partnere

Tilmeldingssystem

Conference Manager er systemet, der bl.a. sørger for, at du kan tilmelde dig messen. Systemet fungerer på alle online platforme og kræver blot en internet-opkobling. Conference Manager står for alle registreringer og tilmeldinger til Nordic Meetings & Events Expo 2019.

Conference Manager er et unikt produkt som håndterer tilmeldinger og administration af kurser, konferencer, præsentationer, messer, workshops og lignende arrangementer. Systemet er brugervenligt og intuitivt bygget op, så du som bruger hurtigt er i gang. Det er anvendligt på alle on line platforme og der kræves blot en internet-opkobling.

Conference Manager står for alle registreringer og tilmeldinger til Meeting Live Vest og sørger dermed for det komplette overblik.

Mød Conference Manager på stand 312.

Læs mere om Conference Manager

 

Bustransport

Edelskov bus A/S er Danmarks ældste og mest erfarne busselskab, Med deres mange års erfaring kan de både være behjælpelige med transport, men også planlægning af ture, guider og destinationer. De lægger stort ansvar i deres arbejde og har derfor også store krav til deres chauffører angående sikkerhed og miljø.

Har du bestilt gratis bustransport til Meeting Live Vest, så er det en af Edelskovbusser som sørger for at du bliver transporteret sikkert frem og tilbage.

Læs mere om Edelskov

Oplad din mobil

På Meeting Live Vest, skal du ikke frygte at løbe tør for batteri på mobilen. Firmaet GoCharge leverer ladestationer til messen. Her har du adgang til en ladeboks, hvor du indtaster en 4-6 cifret valgfri kode, hvorefter du lægger din mobil ind i boksen, låser boksen og henter den igen, når den er færdigopladet.

Læs mere om Go Charge

MESSE C

MESSE C ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen og de har 3500 gratis parkeringspladser.

MESSE C har et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. De er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

Læs mere om MESSE C

 

Nespresso Professional

Nespresso Professional, kvalitetskaffe til cafe, restaurant og kontor. Baristaløsning med enkel betjening, minimal rengøring og udsøgt kvalitet. Fås som leasing, køb og lejeaftale.

Læs mere om Nespresso Professional

 

WaterCompany

Water Company Aps er en klimaneutral virksomhed, der arbejder for at nedsætte CO2 forbruget i Danmark. De leverer vandautomater, som filtrerer, køler og tilsætter brus til dit lokale vand. De udlejer og sælger vandautomater til hoteller, restauranter og virksomheder i hele landet.

Læs mere om WaterCompany