Sponsorer

MEETING LIVE VEST 2019 er en stor og vigtig begivenhed, som ikke
 kan løbe af stablen uden, at der står et stærkt team af sponsorer og samarbejdspartnere bag. 

Tak til alle som bakker op om MEETING LIVE VEST 2019.

Sponsormuligheder
Bliv sponsor, hvis du vil have ekstra synlighed på messen.

Kontakt Charlotte Vange, projektleder for MEETING LIVE VEST 2019 på cv@kursuslex.dk for at høre mere.

Copenhagen Lounge

CPH Lounge - Indretning

CPH Lounge er Danmarks førende leverandør til den samlede møde- og eventbranche. Under mottoet Creating Small Worlds skaber de helt unikke universer. På Nordic Meetings & Events Expo 2019 står de for messe- og awardindretningen.

Mød os på stand 300.

Læs mere om CPH Lounge

  

Showtech

Showtech Event Group - Teknik og AV

ShowTech står for teknikken under Nordic Meetings & Events Expo 2019. De sørger for lys, lyd, scene og AV-udstyr både på messen og under awardshowet. ShowTech står også bag Event Zonen og er eksperter i at skabe rammerne, der understøtter et arrangement og dets budskab.

Læs mere om Showtech

  

Partnere

Foredrag

Foredragsbureauet Athenas er partner på foredragsprogrammet på Nordic Meetings & Events Expo 2019.

Athenas arbejder professionelt med formidling af foredrag og kurser samt med udvikling af arrangementer i hele Danmark. Athenas har stor erfaring med alle typer af foredrag.

Mød os på stand 174.

Læs mere om Athenas

  

Blomsterdesign

Bo Büll flower design sponsorerer blomsterudsmykningen og dekorationerne på Nordic Meetings & Events EXPO 2019. Bo Büll flower design skaber æstetiske og kreative oplevelser gennem sit arbejde med blomsterdesign, dekoration, styling og design.

Mød os på stand 126.

Læs mere om Bo Büll

  

Festlige cocktails

Cocktailkursus.dk er en underholdende form for firmaaktivitet indenfor cocktailens verden. Kom og få smagsprøver og festlige cocktails. Ved Møde & Event Award den onsdag den 27. marts kl. 16.30-19.30 byder Cocktailkursus.dk på cocktails.

Læs mere om Cocktailkursus.dk

 

Tilmeldingssystem

Conference Manager er systemet, der bl.a. sørger for, at du kan tilmelde dig messen. Systemet fungerer på alle online platforme og kræver blot en internet-opkobling. Conference Manager står for alle registreringer og tilmeldinger til Nordic Meetings & Events Expo 2019.

Mød os på stand 312.

Læs mere om Conference Manager

 

Copenhagen Music

Copenhagen Music er et af Danmarks førende musikbureauer og står for musikken under Møde & Event Award 2019. Copenhagen Music repræsenterer mange af de største danske artister og er kundens direkte vej til artisten, når der skal bookes underholdning til events, firmafester, konferencer mm.

Læs mere om Copenhagen Music

 

Bustransport

Edelskov Bus er buspartner for Nordic Meetings & Events Expo 2019.

Edelskov busser vil køre gæster fra Jylland/Fyn til Nordic Meetings & Events Expo 2019 til og fra Bella Center, Hal H den 27. og 28 marts. 

Læs mere om Edelskov

Learning Lab by MPI

MPI Denmark er den danske gren af nonprofitforeningen MPI (Meeting Professionals Internationa), der verden over omfatter 18.500 medlemmer.

På messen har MPI sammensat hele programmet i Learning Lab. Her får du inspiration og kan netværke med ”kolleger” fra MPI .

Mød MPI i Learning Lab og på stand 210.

Læs mere om MPI Denmark

 

NowTek

NowTek står for videoproduktion før og under Nordic Meetings & Events Expo 2019. De sørger for en god og inspirerende videoproduktion i Inspiration Hall under alle talerne og under awardshowet. Kom også forbi vores stand og bliv inspireret til hvordan du kan integrere sociale medier i jeres digitale eksponering, eller tage en snak med vores menneskelige reklameskærm.

Mød os på stand 178 

Læs mere om NowTek

NowTek LinkedIn NowTek Facebook  NowTek Instagran

Michael Palsgaard A/S

leverer 360 graders eventstrategi, design og produktion i ind- og udland. De er specialister i sociale events, fester, awardshows, flerdages møder- og konferencer, roadshows, messestande etc. De leverer med stil, kant og holdning til hele reklame, møde og eventbranchen i absolut spitzenklasse.

Mød os på stand 442.

Læs mere om Michael Palsgaard A/S

  

Kaffe

Peter Larsen kaffe serverer økologisk og bæredygtig kaffe til alle typer events og arrangementer. De er specialister i mobile kaffebarer og kaffeløsninger. På Nordic Meetings & Events Expo 2019 sørger Peter Larsen Kaffe for, at alle gæster får serveret dejlig økologisk fairtrade kaffe i caféen.

Læs mere om Peter Larsen Kaffe

   

Say It With Treats

sørger for lidt snacks under awarden.

Læs mere om Say It With Treats

 

Totem Entertainment

leverer skræddersyet underholdning til firma events, kick offs, produkt lanceringer, galla fester og kulturelle begivenheder. På den røde snor balancerer kreativitet sammen med innovation, når de skaber det ønskede udtryk ud fra dans, ildshows, LED kostumer, cirkus artister, bodypaint, sangere osv.

De sikre jeres gæster mindeværdige performance-oplevelser, med sprudlende historiefortælling.

Læs mere om Totem Entertainment